Tunikor

Upptäck nyttiga tips och råd om tunikor

Tunikor Indiska

Kläder från Indiska kännetecknas av att stilen är inspirerad från Indien och mellersta Asien. Varma färger och vilda mönster är vanliga – enkelhet tycks vara ett främmande begrepp hos Indiska även i fallet tunikor.

Indiska har en handfull trendiga tunikor i sitt klädsortiment. I skrivande stund finns både enfärgade tunikor med korta ärmar och vid halsring och tunikor med vilda mönster. Därtill kommer den snygga bomullstunikan Ajana med halvlånga ärmar, krage, bröstfickor och midjeskärp i form av ett snöre i samma färg som tunikan. Priset för denna trendiga tunika är bara 249 kr. Andra snygga tunikor från Indiska:

  • Tunikan Violet – stickad ulltunika med figurnära passform och puffärmar. Pris: 449 kr.
  • Tunikan Katalin – enkel, enfärgad modell med ett pris på 299 kr.
  • Tunikan Odette – specialdesignad tunika av Lisa Bengtsson, som designats med inspiration av indisk bröllopsklädsel. Tillverkad i 100% viskos med ett pris på måttliga 299 kr.
  • Tunikan Gretchen – snygg tunika i blått denimtyg med vidd nertill. Pris: 449 kr.

Kombinera tunikor från Indiska med enfärgade leggings

Tunikorna från Indiska är alla utmärkande på något sätt; till och med den enklaste tunikan Katalin är t.ex. försedd med V-ring. En tunika från Indiska är helt klart tillverkad för den tjej som vill framhäva överkroppen; därför kan det vara klokt att tona ner uppmärksamheten från benen genom att kombinera en tunika från Indiska med enfärgade leggings utan mönster.