Tunikor

Upptäck nyttiga tips och råd om tunikor

Lila tunika

Välj en lila tunika om du eftersträvar en flexibel åretrunttunika. Var dock försiktig med att kombinera lila tunikor med andra pastellfärger – alltför friska pastellkombinationer känns numera förlegade.

Pastellfärger är trendiga och snygga. Pastellfärgade tunikor är snygga – i synnerhet om de kombineras med svarta eller vita leggings, alternativt enfärgade strumpbyxor om tunikan är av längre variant. Att gå klädd enbart i pastellfärger kan dock upplevas som omodernt, eftersom pastellfärgerna upplevde sin storhetstid under 1950-talet – både i klädsammanhang och som överdragskläder på möbler och sängöverkast.

Lila tunikor – lämpliga året runt

En lila tunika är flexibel i det att färgen är lämplig under hela året – detta till skillnad från vita tunikor och övriga tunikor i ljusa färgtoner, som enbart är gångbara under sommarhalvåret. En tunika i lila är således mera mångsidig tack vare sin flexibla färgsättning – den lila färgen påverkar emellertid inte priset märkbart jämfört med tunikor i andra färger.

Lila tunika på Lindex, Vila eller Gina

I skrivande stund går det att köpa en prisvärd, lila tunika på Lindex för 129 kr. Den rumplånga tunikan är försedd med paljettryck och små resårärmar. Tunikor från Gina och Vila tenderar att vara något längre och täcker därmed rumpan även hos kraftiga figurer. Tunkor från Gina och Vila säljs till priser mellan 150 och 400 kr.