Tunikor

Upptäck nyttiga tips och råd om tunikor

Tunika H&M

H&M har ett fåtal prisvärda toppar, tunikor och cardigans i sitt sortiment – alla i prisklassen runt 200 kr. Fördelen med tunikor från H&M är materialet – i regel består en H&M-tunika av 100 procent bomull.

H&M är ledande inom tunikor – inte för intet. En tunika från H&M är både snygg, billig och ger ett gott kvalitetsintryck. Men den som väljer att köpa en tunika från H&M riskerar dock att bli en i mängden – helt ok om man nöjer sig med en föga unik och en aning opersonlig klädstil. Du som köper en H&M-tunika – men ändå vill ge ett intyck av personlighet och egenart – bör sträva efter att:

  • Kombinera tunikor från H&M med mera speciella leggings, kjolar och skärp.
  • Se istället till att eftersträva personlighet och egenart i din sminkning och frisyr.

Tunikor från H&M – både online och i butik

På H&M:s hemsida kan du som kund hitta närmaste fysiska butik i ditt närområde. Utbudet mellan de olika butikerna kan emellertid variera – att beställa tunikor från H&M online är således att rekommendera. Eftersom en tunika är flexibel och töjbar, passar den olika figurer – det räcker oftast med att du känner till din storlek. I H&M:s webbutik finns ett antal prisvärda tunikor för 149 kr under rubriken mammakläder. Likaså finns ett antal tunikor, som saluförs som cardigans, till priser runt 200 kr. En H&M-tunika består i regel av 100 procent bomull, vilket gör den töjbar och långlivad – bomullsplagg krymper nämligen inte lika mycket i tvätten som t.ex. linnekläder.